Voordelig boeken lezen

lezen

Wil je echt even ontspannen? Leg je telefoon weg en trek je terug met een mooi boek. Je zal zien dat je tijdens het lezen de beslommeringen van de dag snel achter je laat en je je even in een andere wereld waant.

Als je de smaak te pakken hebt, is het slim om een abonnement op de bibliotheek te nemen. Hiermee kan je op een goedkope manier veel boeken verslinden (ook e-books!). Bibliotheek Eemland heeft verschillende abonnementen, zowel voor de grote als de kleine lezer.

Er zijn verschillende vestigingen in Amersfoort, maar de centrale bibliotheek in Het Eemhuis blinkt wel echt uit. Het Eemhuis is een gaaf gebouw, er zijn moderne studieplekken en er is snel internet en een espressobar!

Bezoek de website van Bibliotheek Eemland voor meer informatie.

Geplaatst in ,

Lees ook

Vragenlijsten invullen, gemakkelijk verdienen!

Online vragenlijsten invullen is een gemakkelijke manier om iets leuks te verdienen. Wij zetten wat opties voor je ...
Lees meer

Gezellig en goedkoop

Het zijn de laatste weken van 2019, wat betekent dat het voor de meeste scholen kerstvakantie is. Veel ...
Lees meer

Stress door studieschuld

Lenende studenten hebben stress door hun studieschuld, zo schrijft de NOS. In dit artikel staat dat studenten die geld ...
Lees meer

Heb je vragen?

Met 18 jaar ben je opeens zelf verantwoordelijk en aansprakelijk voor geldzaken. Best lastig als je dat nog niet eerder gedaan hebt. Onze vrijwilligers willen je vragen graag beantwoorden. Durf te vragen! Mag ook anoniem natuurlijk.