Vacatures voor jongeren

vacactures voor jongeren

Ben je op zoek naar meer inkomsten? Dan kun je op zoek gaan naar werk. Maar, hoe vind je werk? Om jou een handje te helpen, hebben wij een paar vacaturesites voor jongeren op een rijtje gezet.

  • nl.jooble.org – een zoekmachine voor alle online vacatures in Nederland. Er zijn meer dan 30 regio’s beschikbaar. Als je bij vacature: ‘Jongeren’ invult, zie je een overzicht van vacatures voor jongeren.
  • www.parttimewerk.nl – voor mensen op zoek naar avondwerk, weekendwerk, vakantiewerk en parttime werk. Daarnaast kun je ook een online testje maken, om te ontdekken wat voor bijbaan bij jou past.
  • www.youngcapital.nl/vacatures-in – hier zijn vacatures te vinden, die per plaats zijn ingedeeld. De site heeft een landelijk netwerk en in elke regio aanbod.
  • www.brflex.nl – voor enthousiaste aanpakkers die klaar zijn voor het echte werk in de bouw, elektra, logistiek, horeca, productie en transport.
  • www.emma-at-work.nl – voor jongeren met een chronische ziekte of lichamelijke beperking.
  • www.hulp.nl – online marktplaats waar studenten oppas en huishoudelijke hulp kunnen aanbieden.
  • www.vacatures.nl/bijbaanvacatures van diverse bedrijven + meer informatie en tips over onderwerpen als: je cv, sollicitatiegesprek, salarisonderhandeling
  • www.studentjob.nl – selecteer naar wat voor werk je op zoek bent. Zoek je een bijbaan, vakantiewerk, weekendwerk, thuiswerk of werk in het buitenland?
  • www.vacat.nl/vacatures-bijbaan – Vacat is een algemene vacature zoekmachine die geautomatiseerd tekst herkent als vacatures en deze via een zoekmachine doorzoekbaar maakt.
  • Indeed.com/Jongeren-vacatures – vul jouw voorkeuren in en bekijk of je jouw baantje kan vinden.

Bij vrijwel alle vacaturesites kun je je inschrijven om op de hoogte te blijven, van nieuwe vacatures. Bij enkele sites heb je ook de optie om je voor een bepaalde soort baan in te schrijven. Dan krijg je te horen, wanneer er een soortgelijke vacature bij jou in de buurt is.

Wil je meer weten over geldzaken? Neem dan contact met ons op via de chat.

21 juni 2021

Geplaatst in

Lees ook

Hoe rood ben jij?

Wil je weten wat jouw rood-score is? Beantwoord de 7 vragen.
Lees meer
Voedsel

Duurzaam, goedkoop én kostenbesparend eten

Duurzaam leven is gunstig voor het milieu, je gezondheid en het besparen van kosten. Hoe kun je duurzaam ...
Lees meer

Wat maakt gamen nou zo leuk?

Ontzettend veel jongeren gamen. Dus dan denk je: dan moet gamen toch wel heel erg leuk zijn? Dat ...
Lees meer

Hoe ga jij om met geleend geld?

Geld lenen kan op veel manieren. Misschien heb jij de lening van de studiefinanciering op maximaal staan, leen ...
Lees meer

Heb je vragen?

Met 18 jaar ben je opeens zelf verantwoordelijk en aansprakelijk voor geldzaken. Best lastig als je dat nog niet eerder gedaan hebt. Onze vrijwilligers willen je vragen graag beantwoorden. Durf te vragen! Mag ook anoniem natuurlijk.