Vacatures voor jongeren

werken in de horeca als jongere

In het kort:

  • Zoek jij een bijbaan, kijk dan eens op onderstaande vacaturesites.
  • Weet je niet wat voor een werk je wilt doen. Doe dan een test.
  • Nadat jij je voorkeuren hebt ingevoerd laten deze sites verschillende vacatures zien die voor jou interessant kunnen zijn.
  • In een vacature staat de uitleg van de functie, een aantal punten waar jij aan moet voldoen en uiteraard ook wat jij voor het werk terug zult krijgen.
  • Solliciteren? Op deze vacaturesites kun je direct solliciteren.

Vacatures jongeren

www.studentjob.nl – selecteer naar wat voor werk je op zoek bent. Zoek je een bijbaan, vakantiewerk, weekendwerk, thuiswerk of werk in het buitenland?

www.vacatures.nl/bijbaanvacatures van diverse bedrijven + meer informatie en tips over onderwerpen als: je cv, sollicitatiegesprek, salarisonderhandeling.

nl.jooble.org – een zoekmachine voor alle online vacatures in Nederland. Er zijn meer dan 30 regio’s beschikbaar. Als je bij vacature: ‘Jongeren’ invult, zie je een overzicht van vacatures voor jongeren.

Indeed.com/Jongeren-vacatures – vul jouw voorkeuren in en bekijk of je jouw baantje kan vinden.

www.parttimewerk.nl – voor mensen op zoek naar avondwerk, weekendwerk, vakantiewerk en parttime werk. Daarnaast kun je ook een online testje maken, om te ontdekken wat voor bijbaan bij jou past.

www.vacat.nl/vacatures-bijbaan – Vacat is een algemene vacature zoekmachine die geautomatiseerd tekst herkent als vacatures en deze via een zoekmachine doorzoekbaar maakt.

Baantje in de buurt

www.youngcapital.nl/vacatures-in – hier zijn vacatures te vinden, die per plaats zijn ingedeeld. De site heeft een landelijk netwerk en in elke regio aanbod.

Werken in een specifieke branche

www.brflex.nl – voor enthousiaste aanpakkers die klaar zijn voor het echte werk in de bouw, elektra, logistiek, horeca, productie en transport.

www.hulp.nl – online marktplaats waar studenten oppas en huishoudelijke hulp kunnen aanbieden.

www.emma-at-work.nl – hier kun je solliciteren om jongeren met een chronische ziekte of lichamelijke beperking te ondersteunen richting een zelfstandige toekomst.

Heb jij een bijbaan gevonden? Yes! Nu mag je gaan solliciteren. Is het niet gelukt om een passende bijbaan te vinden? Bij bijna alle vacaturesites kun je je inschrijven om op te hoogte te blijven, van nieuwe vacatures. Dit kan handig zijn. Daarnaast geven enkele vacaturesites ook de optie om je voor een bepaalde soort baan in te schrijven. Dan krijg je te horen, wanneer er een soortgelijke vacature bij jou in de buurt is.

Maak jij je zorgen over geldzaken of heb je vragen? Twijfel niet en neem contact met ons op via de chat. Of vul het contactformulier in, dan nemen wij contact met jou op.

03 januari 2022

Geplaatst in

Lees ook

Hoe rood ben jij?

Wil je weten wat jouw rood-score is? Beantwoord de 7 vragen.
Lees meer

6 tips: Goedkoop sporten voor studenten

Alles wijst erop: sporten is gezond! Maar hoe houd je dit betaalbaar tijdens je studie? Wij hebben een ...
Lees meer
anoniem hulp vragen

Everybody happy?

In je omgeving, op Instagram en Facebook lijkt iedereen om je heen happy. De stoerste en interessantste verhalen ...
Lees meer
prestatiedruk onder studenten

Prestatiedruk? Geen stress!

Prestatiedruk komt steeds vaker voor bij jongeren. Ze voelen veel druk om te presteren en ervaren hierdoor extra ...
Lees meer

Heb je vragen?

Met 18 jaar ben je opeens zelf verantwoordelijk en aansprakelijk voor geldzaken. Best lastig als je dat nog niet eerder gedaan hebt. Onze vrijwilligers willen je vragen graag beantwoorden. Durf te vragen! Mag ook anoniem natuurlijk.