Tweedehands kleding (ver)kopen via United Wardrobe

Kleding verkopen kleding kopen tweedehands geld verdienen geld besparen

Hoeveel geld besteed jij aan kleding? Hoe vaak koop je iets nieuws? Zou je graag wat minder geld willen besteden aan kleding, maar lukt het je niet? Lees dan snel verder!

Het uitbreiden van je kledingkast kan erg leuk zijn, maar het kost ook aardig wat geld. Je wilt graag leuke dingen in je kast hebben hangen, die het liefst zo lang mogelijk mee gaan. Wij hebben een leuke tip voor jou om allerlei soorten kleding gemakkelijk te vinden: United Wardrobe.

United Wardrobe is een platform waar je jouw kleding kan verkopen, en tweedehands kleding kan aankopen. Op deze manier hoopt United Wardrobe dat we minder nieuwe kleding kopen, met z’n allen hebben we al meer dan genoeg.

Veel items die worden aangeboden, zijn vaak nog als nieuw! Ook wordt er veel merkkleding aangeboden. De verkoper maakt duidelijke foto’s en zet in de beschrijving wat de conditie van het item is. Als je iets koopt via United Wardrobe, is de website de tussenpersoon. Je betaalt voor ontvangst van het kledingstuk, maar pas als jij hebt aangegeven dat je het goed hebt ontvangen, krijgt de verkoper het bedrag op de bankrekening gestort. Is een item niet zoals was beschreven, dan krijg je je geld terug. Bij aankoop van een item, betaal je een klein bedrag voor transactiekosten, daarmee kan de website blijven bestaan.

Koop jij weleens kleding wat je uiteindelijk nauwelijks draagt, maar waarvan het zonde is om weg te gooien? Verkoop het dan via United Wardrobe. Maak foto’s van het kledingstuk bij daglicht, voor een witte achtergrond. Zet je product centraal en leg het niet neer, maar hang het op. Wees eerlijk in je beschrijving en stuur het product zo snel mogelijk na verkoop op. Zo verdien je gemakkelijk wat geld!

02 februari 2018

Geplaatst in

Lees ook

Week van het geld

Week van het geld

De Week van het geld begint dit jaar op maandag 28 maart! Deze week draait om het goed ...
Lees meer

Hoe rood ben jij?

Wil je weten wat jouw rood-score is? Beantwoord de 7 vragen.
Lees meer

Knap je huis op voor weinig

Veel mensen hebben juist nu de tijd om hun huis te veranderen. Nu je veel thuis zit, zie ...
Lees meer

10 best betaalde banen voor jongeren

Als je wat extra's wil verdienen om leuke dingen te doen of bijvoorbeeld te sparen, kun je een ...
Lees meer

“Mijn ouders hebben mij best wel opgevoed met het idee: het is jouw geld en je moet er verstandig mee omgaan”

Bijna alle jongeren moeten, zodra ze 18 jaar zijn, wel met geldzaken bezig. Toch hoor je er vaak ...
Lees meer

Heb je vragen?

Met 18 jaar ben je opeens zelf verantwoordelijk en aansprakelijk voor geldzaken. Best lastig als je dat nog niet eerder gedaan hebt. Onze vrijwilligers willen je vragen graag beantwoorden. Durf te vragen! Mag ook anoniem natuurlijk.