Tips voor deze zomer!

vakantie vrije tijd zomer zomervakantie bijbaan dagje uit vrienden leuke dingen

De lente is goed aangebroken en de zomer is flink onderweg. Weet je nog niet wat je deze zomer gaat doen? We hebben wat ideeën verzameld voor wat je met je tijd kan doen.

Geld verdienen
De zomer is een goede tijd voor een bijbaantje. Hier vind je tips voor het vinden van een baantje. In dit artikel vind je tips voor hoe je ook gemakkelijk geld kan verdienen door bijvoorbeeld klusjes te doen.

Op vakantie
De zomerperiode is natuurlijk ook perfect voor een fijne vakantie. Maar, dat kan al snel erg duur worden. In dit artikel gaven we tips over hoe je kan besparen op je vakantie. Hier lees je hoe je het juiste vervoer kunt kiezen.

Met vrienden
Wil je de zomer doorbrengen met je vrienden? Hier gaven we tips voor goedkoop uitgaan. En hier lees je meer over leuke dingen die je met je vrienden kan doen die niet veel geld kosten. In dit artikel vind je tips voor een goedkoop dagje uit.

Vrije tijd
Op zoek naar hobby’s die niet veel geld kosten? Lees dan dit artikel. Je kan ook lekker gaan sporten in de zomer, daar lees je hier meer over. Tot slot vind je in dit artikel nog bespaartips voor een leuke zomer.

We hopen dat je hier wat mee kunt! Wat ga jij doen deze zomer?

Geplaatst in

Lees ook

Stroomopwaarts: op weg naar werk!

Stroomopwaarts is er voor inwoners uit Maassluis op hun weg naar werk. Zo helpen ze bij schulden, bijstand ...
Lees meer
internet

Bespaar op je internet en tv

Internet en tv... onmisbaar natuurlijk, maar ook een grote kostenpost. Als het over prijzen van abonnementen gaat is ...
Lees meer

Geld voor schoolreis of excursie

Ben je 17 jaar of jonger en ga je op schoolreis of excursie? Heb je een fiets of ...
Lees meer

Heb je vragen?

Met 18 jaar ben je opeens zelf verantwoordelijk en aansprakelijk voor geldzaken. Best lastig als je dat nog niet eerder gedaan hebt. Onze vrijwilligers willen je vragen graag beantwoorden. Durf te vragen! Mag ook anoniem natuurlijk.