Stroomopwaarts helpt jongeren met schulden

Stroomopwaarts

Oplopende schulden kunnen erg veel stress geven. Om je schulden goed op te lossen kun je beter niet te lang wachten met het vragen om hulp. De schulden worden vaak alleen maar hoger.

Stroomopwaarts is er voor jou

Stroomopwaarts helpt jongeren vanaf 18 jaar met het vinden van een oplossing voor hun schulden. Jongeren worden geholpen door een speciale jongerenconsulent. Dit is iemand die jou begrijpt en kan helpen bij je geldvragen. Er is hulp voor alle soorten schulden. Het maakt niet uit of je beginnende of grote schulden hebt. Goed om te weten is dat onze hulp geen geld kost.

De jongerenconsulent helpt mensen die hun schulden niet meer zelf kunnen oplossen. Je komt bij hen terecht als je:

  • 18 tot en met 21 jaar bent.
  • 22 tot en met 27 jaar bent, je nog geen startkwalificatie hebt en wel graag naar school wilt.
  • Studiefinanciering ontvangt.

Hoe kan Stroomopwaarts helpen?

Stroomopwaarts kan je coachen om overzicht in jouw geldzaken te krijgen. Samen ga je proberen jouw financiële situatie te verbeteren. Ook kan Stroomopwaarts je begeleiden in een schuldregeling. Stroomopwaarts probeert dan met zo veel mogelijk schuldeisers betaalafspraken te maken. In het kort betekent dit dat je minimaal 3 jaar lang zo veel mogelijk moet betalen. Alles wat overblijft hoef je niet te betalen.

Hoe kan ik me aanmelden?

Je kunt je aanmelden via de website: https://www.stroomopwaarts.nl/inwoners/schulden/ik-wil-hulp-bij-mijn-schulden. Vul bij de aanvullende opmerkingen in, dat jij je aanmeldt voor schuldhulpverlening bij Sven de Bruijn en Rhodé Nobel.

Heb je vragen? Bel naar 010-246 55 55 en vraag naar Sven de Bruijn of Rhodé Nobel.