Oppassen als flexibele bijbaan naast je studie

Moneyfit - oppaswerk

Ben je druk met je studie of ga je binnenkort studeren in het buitenland, maar wil je toch wat bijverdienen? Wat dacht je van oppassen? Het is een makkelijke en flexibele bijbaan voor tijdens je studie en het brengt ook nog eens veel voordelen met zich mee.

Je hebt flexibele werktijden
Heb je deze week tentamens, maar heb je volgende week alle tijd om te werken? Geen probleem! Als oppas zit je niet vast aan standaard werktijden. Je kan namelijk zelf jouw werkdagen inplannen.

Bepaal zelf jouw uurtarief
Naast de werktijden mag je als oppas ook zelf jouw uurtarief bepalen. Hoe meer kennis en ervaring je hebt met oppassen, hoe meer je per uur kan vragen.

Studeren in het buitenland
Ook is oppaswerk dé oplossing voor als je gaat studeren in het buitenland. Natuurlijk is het belangrijk om goed te sparen voordat je naar het buitenland gaat, maar het is toch altijd fijn als je tussendoor wat geld bij kan verdienen. Het werk als oppas in het buitenland geeft jou bovendien de kans om de taal nog beter onder de knie te krijgen. Via verschillende online platforms kan je wereldwijd snel en gemakkelijk een oppasadres vinden.

Vind oppaswerk!
Het werk als een oppas heeft veel voordelen en geeft je de kans om op een flexibele en makkelijke manier geld te verdienen naast je studie. Ben jij ook geïnteresseerd in een bijbaan als oppas? Via verschillende online platforms zoals Babysits.nl vind je gemakkelijk een oppasadres!

Geplaatst in ,

Lees ook

Tips voor een voordelig vakantieverblijf

Hoe besteed je je vakantiegeld zo goed mogelijk? Dus voor zo weinig mogelijk geld, zo veel mogelijk vakantie? ...
Lees meer

Sander (17) vertelt over het sparen voor zijn reis naar Servië

Bijna alle jongeren moeten wel met geldzaken bezig. Toch hoor je er vaak niet zoveel over. Wij interviewen ...
Lees meer

Tips voor deze zomer!

De lente is goed aangebroken en de zomer is flink onderweg. Weet je nog niet wat je deze ...
Lees meer

Heb je vragen?

Met 18 jaar ben je opeens zelf verantwoordelijk en aansprakelijk voor geldzaken. Best lastig als je dat nog niet eerder gedaan hebt. Onze vrijwilligers willen je vragen graag beantwoorden. Durf te vragen! Mag ook anoniem natuurlijk.