Oppassen als flexibele bijbaan naast je studie

Moneyfit - oppaswerk

Ben je druk met je studie of ga je binnenkort studeren in het buitenland, maar wil je toch wat bijverdienen? Wat dacht je van oppassen? Het is een makkelijke en flexibele bijbaan voor tijdens je studie en het brengt ook nog eens veel voordelen met zich mee.

Je hebt flexibele werktijden
Heb je deze week tentamens, maar heb je volgende week alle tijd om te werken? Geen probleem! Als oppas zit je niet vast aan standaard werktijden. Je kan namelijk zelf jouw werkdagen inplannen.

Bepaal zelf jouw uurtarief
Naast de werktijden mag je als oppas ook zelf jouw uurtarief bepalen. Hoe meer kennis en ervaring je hebt met oppassen, hoe meer je per uur kan vragen.

Studeren in het buitenland
Ook is oppaswerk dé oplossing voor als je gaat studeren in het buitenland. Natuurlijk is het belangrijk om goed te sparen voordat je naar het buitenland gaat, maar het is toch altijd fijn als je tussendoor wat geld bij kan verdienen. Het werk als oppas in het buitenland geeft jou bovendien de kans om de taal nog beter onder de knie te krijgen. Via verschillende online platforms kan je wereldwijd snel en gemakkelijk een oppasadres vinden.

Vind oppaswerk!
Het werk als een oppas heeft veel voordelen en geeft je de kans om op een flexibele en makkelijke manier geld te verdienen naast je studie. Ben jij ook geïnteresseerd in een bijbaan als oppas? Via verschillende online platforms zoals Babysits.nl vind je gemakkelijk een oppasadres!

28 juni 2019

Geplaatst in ,

Lees ook

Hoe rood ben jij?

Wil je weten wat jouw rood-score is? Beantwoord de 7 vragen.
Lees meer

Slim met je geld tijdens je studie

Nog maar een week en dan begint het studiejaar weer! Eerder schreven we over of je alles hiervoor ...
Lees meer

Wordt studeren nog duurder?

Wordt studeren met een lening nog duurder? Het staat nog niet helemaal vast, maar de kans is groot ...
Lees meer

Test je gamegedrag

Gamen is ontzettend leuk en ongemerkt stop je er veel tijd in. Maar hoe ver gaat jouw gamegedrag ...
Lees meer

Heb je vragen?

Met 18 jaar ben je opeens zelf verantwoordelijk en aansprakelijk voor geldzaken. Best lastig als je dat nog niet eerder gedaan hebt. Onze vrijwilligers willen je vragen graag beantwoorden. Durf te vragen! Mag ook anoniem natuurlijk.