Net op kamers, nu nog een bijbaan!

vacatures bijbanen studenten studentenbanen

Ben je eindelijk verlost van het vele hospiteren en heb je die veelbelovende kamer gekregen, moet je nog op zoek naar werk. Want ja, als elke maand de huur van je rekening wordt gehaald merk je dat wel. Hoe ga je dit gat vullen? Er zijn veel mogelijkheden om aan een baan te komen. Wij geven je een paar tips:

Je netwerk inzetten: vraag eens rond aan je studiegenoten of vrienden waar zij werken. Wie weet kunnen zij een balletje opgooien en krijg je via een van hen een aanbod!

Prikbord vraag en aanbod: sommige supermarkten hebben bij de ingang een prikbord met vraag en aanbod. Hier kunnen mensen een briefje hangen als ze bijvoorbeeld op zoek zijn naar een schoonmaker of oppasser. Maar jij kan hier ook zelf een briefje ophangen met de oproep dat je op zoek bent naar een bijbaantje.

Kijk rond op internet: er zijn veel verschillende websites waarop je vacatures kan vinden voor een baan(tje). Lees meer en ontdek handige website in ons artikel over vacatures! 

Heb jij nog andere tips voor leuke bijbaantjes? Laat het ons weten en reageer op ons Facebookbericht of via Instagram!

14 september 2017

Geplaatst in ,

Lees ook

Hoe rood ben jij?

Wil je weten wat jouw rood-score is? Beantwoord de 7 vragen.
Lees meer

Gratis gokken: wel het plezier, niet de kosten!

Is gokken jouw hobby? Heb je er veel plezier in, maar wil je er niet teveel geld aan ...
Lees meer

Wist je dat..?

Een aantal leuke feitjes op een rij. Wist je dat: Je reactiesnelheid van gamen afneemt na je 24e ...
Lees meer

Welke studie past bij mij?

Ga jij studeren na de zomer? Het valt niet mee om uit de duizenden opleidingen de juiste keuze ...
Lees meer

Heb je vragen?

Met 18 jaar ben je opeens zelf verantwoordelijk en aansprakelijk voor geldzaken. Best lastig als je dat nog niet eerder gedaan hebt. Onze vrijwilligers willen je vragen graag beantwoorden. Durf te vragen! Mag ook anoniem natuurlijk.