Net op kamers, nu nog een bijbaan!

vacatures bijbanen studenten studentenbanen

Ben je eindelijk verlost van het vele hospiteren en heb je die veelbelovende kamer gekregen, moet je nog op zoek naar werk. Want ja, als elke maand de huur van je rekening wordt gehaald merk je dat wel. Hoe ga je dit gat vullen? Er zijn veel mogelijkheden om aan een baan te komen. Wij geven je een paar tips:

Je netwerk inzetten: vraag eens rond aan je studiegenoten of vrienden waar zij werken. Wie weet kunnen zij een balletje opgooien en krijg je via een van hen een aanbod!

Prikbord vraag en aanbod: sommige supermarkten hebben bij de ingang een prikbord met vraag en aanbod. Hier kunnen mensen een briefje hangen als ze bijvoorbeeld op zoek zijn naar een schoonmaker of oppasser. Maar jij kan hier ook zelf een briefje ophangen met de oproep dat je op zoek bent naar een bijbaantje.

Kijk rond op internet: er zijn veel verschillende websites waarop je vacatures kan vinden voor een baan(tje). Lees meer en ontdek handige website in ons artikel over vacatures! 

Heb jij nog andere tips voor leuke bijbaantjes? Laat het ons weten en reageer op ons Facebookbericht of via Instagram!

Geplaatst in ,

Lees ook

Onverwacht tienermoeder

Je bent jong en krijgt onverwacht een baby. Je hele leven staat op zijn kop. Niets is meer hetzelfde. Het ...
Lees meer

Hulp via geloofsgemeenschappen?

Veel jongeren zijn lid of op een andere manier betrokken bij een geloofsgemeenschap. Ook daar kun je aankloppen voor ...
Lees meer

Mobieltje op afbetaling is lening

Heb jij binnenkort een nieuwe mobiele telefoon nodig? Let goed op voordat je een abonnement afsluit! Telefoonabonnementen met ...
Lees meer

Heb je vragen?

Met 18 jaar ben je opeens zelf verantwoordelijk en aansprakelijk voor geldzaken. Best lastig als je dat nog niet eerder gedaan hebt. Onze vrijwilligers willen je vragen graag beantwoorden. Durf te vragen! Mag ook anoniem natuurlijk.