Jongeren Gemeenteraad Alblasserdam

IMG-20190301-WA0001

In Alblasserdam is er een nieuwe Jongeren Gemeenteraad (JGR). Wij willen in de JGR ervoor zorgen dat ook de jij in Alblasserdam ook een stem hebt.

Ons doel is om een adviesorgaan voor de gemeente te zijn, zodat wij de gemeente en de jongeren dichter bij elkaar kunnen brengen. We plaatsen polls op Facebook om gemakkelijk en snel jouw mening te peilen. Verder hebben we ook een website. Als je geen Facebook hebt, kun je hier je stem laten horen. Ten slotte willen wij met jou in gesprek gaan door verschillende activiteiten te gaan organiseren.
Zo kunnen wij de mening van de jeugd in Alblasserdam over verschillende onderwerpen aan de gemeente laten weten. De gemeente kan ook onderwerpen aanleveren waarover zij graag de mening van de jongeren wil horen. Zo proberen wij de gemeente dichter bij de jongeren brengen en vice versa. Hieronder staan onze website en onze Facebookpagina, zodat je meer informatie over ons kunt vinden.

Klik hier om naar de Facebookpagina te gaan
Ga naar de website www.jgralblasserdam.com

Geplaatst in ,

Lees ook

Besparen tijdens de kortere dagen

Op 22 december is het de kortste dag van 2019. De dagen rond Kerst en oud en nieuw ...
Lees meer

Kermis in Culemborg

Van 19 t/m 24 juni is er kermis in Culemborg. Hoe kun je niet te veel geld uitgeven ...
Lees meer

Help ik kan mijn zorgpremie niet betalen!

Betaal je de rekening van je zorgverzekeraar niet, dan krijg je brieven en betalingsherinneringen. De rekening wordt hoger, ...
Lees meer

Heb je vragen?

Met 18 jaar ben je opeens zelf verantwoordelijk en aansprakelijk voor geldzaken. Best lastig als je dat nog niet eerder gedaan hebt. Onze vrijwilligers willen je vragen graag beantwoorden. Durf te vragen! Mag ook anoniem natuurlijk.