Hulp buiten de bekende kanalen

girl-1848477_1280

Als jongere kun je al (grote) financiële moeiten ervaren. Heb jij financiële problemen die je boven het hoofd groeien? Misschien kan de Parochiële Caritas Instelling Onze Lieve Vouw van Amersfoort je helpen.

Juist als je er via de bekende kanalen van maatschappelijke en sociale dienstverlening niet (meer) uitkomt, kan de PCI een uitkomst zijn. Zij bieden een luisterend oor en zoeken samen met jou naar praktische oplossingen.

Voorbeelden van hulp die worden geboden zijn het voorkomen van afsluiting van gas, water, licht of eventueel van een uithuiszetting. Dit kan namelijk door snelle, financiële (nood)hulp te bieden.

PCI Onze Lieve Vouw van Amersfoort is een katholieke instelling, maar vraagt niet naar je geloof of levensovertuiging als voorwaarde. Kun je deze hulp gebruiken en woon je in Amersfoort, Hoogland, Hooglanderveen of Bunschoten-Spakenburg? Dien dan een hulpvraag in op de website van Caritas Amersfoort.

Geplaatst in ,

Lees ook

Rood staan? Let op BKR-registratie

Heb jij ingesteld dat je rood mag staan bij de bank? Dit heeft mogelijk gevolgen als je een ...
Lees meer

Betaalbaar beginnen met muziek maken

Zou je wel eens een instrument willen leren spelen, maar heb je er niet veel geld voor? Er ...
Lees meer
Sporten zonder geld

Wil jij sporten maar heb je geen geld?

Wil je bij een sportclub of deelnemen aan een culturele activiteit, maar heb je er geen geld voor? ...
Lees meer

Heb je vragen?

Met 18 jaar ben je opeens zelf verantwoordelijk en aansprakelijk voor geldzaken. Best lastig als je dat nog niet eerder gedaan hebt. Onze vrijwilligers willen je vragen graag beantwoorden. Durf te vragen! Mag ook anoniem natuurlijk.