Hoe overleef ik Black Friday?

black friday shoppen vriendinnen kleding koopjes kortingen

Word je – net als wij – vandaag overspoeld met mailtjes over koopjes en kortingen? De feestelijke koopjesdag Black Friday verovert terrein in Nederland. Hoe voorkom je dat je vandaag helemaal blut wordt en de komende weken op een houtje moet bijten? Lees snel verder!

Het klinkt aantrekkelijk om 70% te besparen. Dat is het ook, als je gepland had om een bepaald artikel te kopen. Was je het niet van plan dan betekent het dat je toch 30% op tafel moet leggen. Die je misschien niet hebt. Om te voorkomen dat je helemaal los gaat, kan je op zoek gaan naar afleiding. Zoek alternatieven. Ga lekker hardlopen, nodig vrienden uit bij je thuis, zorg dat je je huiswerk voor maandag alvast maakt, kijk een filmpje. En, leg alvast 10% van je inkomen opzij, vanaf deze maand, dan kun je volgend jaar op Black Friday helemaal los!

25 november 2016

Geplaatst in ,

Lees ook

Hoe rood ben jij?

Wil je weten wat jouw rood-score is? Beantwoord de 7 vragen.
Lees meer

Grip krijgen op je geld

Wil je aan de slag met je financiën en ben je op zoek naar handige tools? Neem dan eens ...
Lees meer

Creatief in je vrije tijd

Creatief bezig zijn is goed ter ontspanning, en een creatieve hobby hoeft niet duur te zijn! We geven ...
Lees meer

Hoe kom ik aan een sociale-huurwoning?

Het vinden of behouden van een woonruimte kan erg lastig zijn als je niet zo veel geld verdient. ...
Lees meer

Heb je vragen?

Met 18 jaar ben je opeens zelf verantwoordelijk en aansprakelijk voor geldzaken. Best lastig als je dat nog niet eerder gedaan hebt. Onze vrijwilligers willen je vragen graag beantwoorden. Durf te vragen! Mag ook anoniem natuurlijk.