Handige apps om je geld te beheren

pexels-liza-summer-6347729

Ben je geneigd om snel geld uit te geven aan games of andere zaken en wil je een overzicht van hoeveel je eigenlijk écht uitgeeft? Of ben je benieuwd waar het geld aan de eind van de maand gebleven is, omdat je saldo ineens veel lager is? Dan kun je gebruik maken van apps die je helpen inzicht te krijgen in je uitgaven en inkomsten.

Je hebt veel apps die hiervoor geschikt zijn. Een aantal voorbeelden zijn: 

Wally 3.0

Bij deze app kun je per categorie bijhouden hoeveel je er aan uitgeeft. Stel een maandelijks uitgeef bedrag in en bepaal hoeveel je wil sparen. Op die manier kun je een goed overzicht krijgen over waar je je geld aan uitgeeft.

Toshl

Bij deze apps kan je vaak je verschillende bankrekeningen in één overzicht kan zien, dat kan bijvoorbeeld bij de app Toshl. Je kan duidelijk zien hoeveel inkomen je verdient en hoeveel je weer uitgeeft. Je kan dit van verschillende periode bekijken. De uitgaven en inkomsten van de week, de maand of een jaar.

Spendee

Spendee geeft je naast het bijhouden van een overzicht van je uitgaven en inkomsten ook de keuze alarmen in te stellen. Als je elke maand even een kijkje wil nemen naar jouw geldzaken, dan kan een alarm handig zijn! Dit kan je helpen doelen te stellen.

Dyme

Bij de app Dyme, kun je je uitgaven en verdiensten meten. Een handige bijvoeging is dat je ook je abonnementen erin op kan nemen. Op de app staat een georganiseerde lijst met al jouw abonnementen en het geldbedrag dat er naartoe gaat. Super handig!

Fikks app

Wil je meer dan een app waarmee je je financiën kan registreren? Met de Fikks app kun je terecht voor een persoonlijke buddy. Deze buddy kun je anoniem vragen stellen over geldzaken.

Heb je verdere vragen over geldzaken? Neem dan contact met ons op via de chat!

15 september 2021

Geplaatst in ,

Lees ook

Hoe rood ben jij?

Wil je weten wat jouw rood-score is? Beantwoord de 7 vragen.
Lees meer

Belastingtips voor studenten

Zijn er belastingvoordelen voor studenten of werkende jongeren? In dit artikel proberen we je uit te leggen welke ...
Lees meer
abonnement op Netflix

Afsluiten van abonnement als achttienjarige

Je bent 18!! Naast de slingers en ballonnen met het getal achttien erop, zijn er een aantal belangrijk ...
Lees meer

Net op kamers, nu nog een bijbaan!

Ben je eindelijk verlost van het vele hospiteren en heb je die veelbelovende kamer gekregen, moet je nog ...
Lees meer

Heb je vragen?

Met 18 jaar ben je opeens zelf verantwoordelijk en aansprakelijk voor geldzaken. Best lastig als je dat nog niet eerder gedaan hebt. Onze vrijwilligers willen je vragen graag beantwoorden. Durf te vragen! Mag ook anoniem natuurlijk.