Gokken

MoneyFit helpt je graag om op een fitte manier met je geld om te gaan. Heb je een vraag? Chat met ons!

Gokken, welk type speler ben jij?

,

De ene persoon die gokt is de andere niet. Er zijn verschillende typen spelers, variërend van gokken uit ontspanning tot gokken vanuit verslaving. In dit artikel lees je meer over deze verschillende typen spelers. Kan jij ontdekken welk type jij bent? 

Lees verder

Situaties waarin je gemakkelijker gokt

,

Weet jij wat de risicosituaties zijn om te gaan gokken? Dit zijn de plekken of momenten waarop je extra gevoelig bent om te gaan gokken. Het is goed om te weten welke risicosituaties er zijn, zodat je kunt ontdekken welke voor jou van toepassing zijn.

Lees verder

Gratis gokken: wel het plezier, niet de kosten!

,

Is gokken jouw hobby? Heb je er veel plezier in, maar wil je er niet teveel geld aan uitgeven? Dat kan! Er zijn mogelijkheden om gratis te gokken. Hieronder geven we je een paar tips om gratis te gokken. Zo heb je wel het plezier, maar niet de kosten!

Lees verder

Is mijn vriend/vriendin gokverslaafd?

Gokken gebeurt steeds vaker online en daarmee is het een stuk anoniemer geworden. Als iemand die graag gokt in de problemen komt, schaamt hij of zij zich er misschien wel voor. Dat maakt het lastig voor de omgeving om het probleem te herkennen.

Lees verder

Hoe vaak gok jij per maand?

,
Lees verder
anoniem hulp vragen

Everybody happy?

,

In je omgeving, op Instagram en Facebook lijkt iedereen om je heen happy. De stoerste en interessantste verhalen worden gedeeld. Maar het leven is niet altijd leuk. Misschien voel je je depri of ben je verslaafd. Waar kan je dan aankloppen?

Lees verder
van je gokverslaving afkomen

Minderen of stoppen met gokken, 10 tips

,

Wil jij je gokgedrag veranderen? Wil jij stoppen of minderen met gokken? Hoe pak je dat dan aan?

Lees verder

Wat doet gokken met je?

,

Gokken doet iets met je. Deze gokcirkel laat heel helder zien wat de verschillende fases zijn van het gokken. We zullen de cirkel kort uitleggen.

Lees verder

Zelftest gokken

,

Ongemerkt kan het snel gaan met je geld als je graag gokt. Doe de zelftest om na te gaan of je het op een riskante manier doet. Afhankelijk van je score worden tips gegeven. Mogelijke uitslagen: Je loopt een laag risico op problemen. Er zijn op dit moment geen aanwijzingen dat het gokken problematisch is. Je…

Lees verder
gok spelletjes

Waar gok je het liefst?

,

Veel Nederlanders houden wel van een gokje wagen. Gokken kan je overal. Anoniem, thuis, achter je pc. Dat maakt dat mensen om je heen het niet zo snel opmerken. De verleiding is daardoor groter. Je kunt sneller verder gaan dan je vooraf had bedacht. Verder gaan in hoeveel tijd en geld je erin steekt. Je sociale contacten komen op een lager pitje staan.

Lees verder