Gezellig en goedkoop

Wk 51 - Goedkoop en gezellig

Het zijn de laatste weken van 2019, wat betekent dat het voor de meeste scholen kerstvakantie is. Veel mensen in Nederland hebben deze weken dus vrij. Die vrije tijd is geschikt is om wat leuks te doen met familie en/of vrienden. Maar, hier komen ook vaak meerdere kosten bij kijken. Om niet een te dure kerstvakantie te hebben geven wij je tips hoe je het gezellig en goedkoop kunt hebben!

1. Bezoek gratis kerstevenementen
Tijdens de kerst organiseert men in Nederland veel evenementen. Plan een dag in om deze evenementen te bezoeken! Een goed voorbeeld hiervan zijn kerstmarkten. Er hangt bijna nergens zo’n gezellige kerstsfeer als bij een leuke kerstmarkt. Ook zijn deze vaak gratis te bezoeken. Bekijk hier het overzicht van gratis kerstmarkten in Nederland.

2. Scoor online korting
Online wordt er dagelijks veel korting weggegeven, met name tijdens de kerstweken. Op websites als Social Deal, Actie van de Dag of Tripper kun je eenvoudig kijken of er ook korting is op evenementen in jouw buurt.

Tip: als je een student bent, maak dan vooral gebruik van je
studentenpas of een Knaekpas. Via Knaek kun je korting krijgen bij veel
bedrijven. Kijk hier op de website van
Knaek voor meer informatie over studentenkorting. Je hoeft trouwens niet de
Knaekpas te hebben, je kan ook de app op je telefoon installeren.

3. Zoek theater en entertainment
Een dag naar het theater, het pretpark of de dierentuin is altijd gezellig. In deze tijd zijn er veel shows of speciale evenementen in Nederland. Grote organisaties in Nederland geven korting tijdens de kerstvakantie, met name aan studenten! Neem hier eens een kijkje voor een overzicht met goedkope opties om een dagje weg te gaan.

Geplaatst in ,

Lees ook

Eerste collegejaar nu met korting

Goed nieuws! Studenten die in september voor het eerst beginnen met een opleiding of studie krijgen korting op ...
Lees meer

Zelftest gokken

Ongemerkt kan het snel gaan met je geld als je graag gokt. Doe de zelftest om na te gaan ...
Lees meer

Stem jij ook op 15 maart?

Komende woensdag is de dag waarop veel Nederlanders naar de stembus gaan voor de Tweede Kamerverkiezingen. In de Tweede ...
Lees meer

Heb je vragen?

Met 18 jaar ben je opeens zelf verantwoordelijk en aansprakelijk voor geldzaken. Best lastig als je dat nog niet eerder gedaan hebt. Onze vrijwilligers willen je vragen graag beantwoorden. Durf te vragen! Mag ook anoniem natuurlijk.