Check met De VoorzieningenWijzer of je onnodig geld laat liggen

jongen achter laptop

Weet jij eigenlijk of je recht hebt op toeslagen of gemeentelijk regelingen? En de zorgverzekering die jij hebt, past deze wel goed bij jou? Misschien betaal jij wel te veel voor je zorgverzekering. De Voorzieningenwijzer is ook actief in gemeente Ermelo. Zij geven gratis advies over verschillende financiële onderwerpen, waardoor jij misschien wel kan bezuinigen. Ook kan je zelf een online zorgcheck doen waar een passende zorgverzekering uitkomt. Superhandig, toch?

Op verschillende momenten in je leven is het extra belangrijk om goed naar je geldzaken te kijken. Denk aan als je 18 jaar wordt, wanneer je op jezelf gaat wonen óf als er iets verandert aan je inkomen. Ook het einde van het jaar of de periode waarin je belastingaangifte moet doet is zo’n extra belangrijk moment. De VoorzieningenWijzer staat bij zulke momenten voor je klaar. Zij geven onder andere advies in de vorm van een gesprek of via een online zorgcheck. In het gesprek wordt duidelijk welke rechten jij hebt. Hierdoor kom je erachter hoe jij op een simpele manier geld kan besparen.

Gratis advies over je financiën

In het gesprek komen vijf thema’s naar voren: toeslagen, gemeentelijke regelingen, inkomstenbelasting, zorg en energie. Samen kijk je naar jouw rechten en of je misschien kunt besparen op je zorgverzekering of energiecontract. Kan je hierop besparen? Dan regelen jullie gelijk samen deze overstap. Gemiddeld besparen mensen maar liefst € 528! Naast dat de uitkomst van het gesprek of de online test geld op kan leveren, krijg je er nóg meer voor terug. Je financiën zullen meer op orde zijn en dat zal je rust opleveren. 

De online zorgcheck voor jou

Weet jij welke zorg je volgend jaar nodig hebt en wat wel of niet verzekerd is? Doe de online zorgcheck van gemeente Ermelo.  Deze check is eerlijk en betrouwbaar, want hij is niet gesponsord door een bepaalde verzekering. Komt uit de test dat overstappen goedkoper is, dan is deze overstap direct makkelijk te regelen. Kun je hierbij toch hulp gebruiken, dan staan er mensen voor je klaar via de helpdesk.

Aanmelden

Ben jij benieuwd of je geld kan besparen? Meld je dan aan voor een gratis adviesgesprek of doe de online zorgcheck via de gemeente Ermelo. Ga dan naar www.datgeldtvoormij.nl/ermelo en kom erachter wat voor jou geldt.