Eenvoudig geld besparen met handige apps

shutterstock_243484990 groep jongeren mobiel

Je kunt heel eenvoudig geld besparen, maar je moet maar net even weten hoe je dat kan doen. Er zijn vele apps ontwikkeld om jou daarbij te helpen! Wij hebben vier handige apps op een rijtje gezet:

  1. Hiiper: Deze app toont jou welke supermarkt het goedkoopst is voor specifieke boodschappen. Je kunt prijzen vergelijken van meer dan tien verschillende supermarkten, zoals Albert Heijn en Jumbo. Daarnaast zie je hoeveel geld je precies hebt bespaard door juist naar díé supermarkt te gaan. Dus wil jij een heerlijke maaltijd maken voor je vrienden? Dan kun je van tevoren al uitzoeken waar jij het goedkoopste uit bent!
  2. Supermarkt aanbiedingen en de Supermarkt+ app: Ben jij een koopjesjager? Dan is deze website/app ideaal! Hier zie je welke supermarkt welke aanbiedingen heeft. Zo kun je verschillende supermarkten bij jou in de buurt opzoeken en aanbiedingsproducten in huis halen.
  3. Scoupy: Dit is een handige app waarbij je geld terug kan krijgen op sommige producten! Hoe het werkt? In de app zie je verschillende producten waarvoor je een cashback aanvraag kan doen. Het kan zijn dat het product normaal €1,49 kost maar dat je er door Scoupy uiteindelijk maar €0,50 voor betaalt. Let goed op of je het product overal kan kopen of dat er maar een of twee winkels aan de actie meedoen. Na het kopen van het product (met de huidige prijs) maak je een foto van de bon in en vul je je gegevens in. Je krijgt binnen twee werkdagen het geld wat je ‘te veel’ hebt betaald, weer teruggestort op je rekening.
  4. ANWB Onderweg: Met deze app zie je waar je het goedkoopst in de buurt kan tanken, maar je kunt er ook je route mee plannen en toont actuele verkeersinformatie. De brandstofprijzen die de app laat zien zijn betrouwbaar en actueel. Deze app is erg handig, want met voordelig tanken kun je heel wat euro’s besparen!

Alle apps zijn gratis te downloaden voor Android en IOS-gebruikers.

 

03 augustus 2017

Geplaatst in

Lees ook

Week van het geld

Week van het geld

De Week van het geld begint dit jaar op maandag 28 maart! Deze week draait om het goed ...
Lees meer

Hoe rood ben jij?

Wil je weten wat jouw rood-score is? Beantwoord de 7 vragen.
Lees meer
auto delen

Autokosten delen

Ben je in het bezit van een auto? Hoeveel uur per week staat die stil? De uren dat ...
Lees meer

Aanmelden voor numerus fixusopleidingen?!

Het NOS meldde afgelopen week dat de loting terugkeert bij populaire studies, in plaats van de numerus fixus, ...
Lees meer

Hoe overleef ik Black Friday?

Word je - net als wij - vandaag overspoeld met mailtjes over koopjes en kortingen? De feestelijke koopjesdag ...
Lees meer

Heb je vragen?

Met 18 jaar ben je opeens zelf verantwoordelijk en aansprakelijk voor geldzaken. Best lastig als je dat nog niet eerder gedaan hebt. Onze vrijwilligers willen je vragen graag beantwoorden. Durf te vragen! Mag ook anoniem natuurlijk.