Dat is snel verdiend!

wallet-1013789_1280

Heb je nog een aantal weken vrij en kan je wel wat extra geld gebruiken? In dit artikel lees je 5 manieren om snel geld te verdienen.

1. Vul online vragenlijsten in
Schrijf je in bij een van de online enquête programma’s (bijvoorbeeld globaltestmarket.com) . Deze websites betalen je voor elke afgenomen survey. De informatie uit deze survey gebruiken zij in het algemeen als marketinginformatie. Een groot voordeel van geld verdienen met surveys is dat je het kan doen op een moment dat het jou uitkomt.

2. Koken voor een ander
Kook jij de sterren van de hemel? Als je een grotere portie maakt dan normaal, kun je jouw heerlijke maaltijden aanbieden op thuisafgehaald.nl. Mensen kunnen jouw gerecht dan bestellen en het vervolgens op komen halen, tegen betaling natuurlijk.

3. Oppassen
Kinderen hebben vakantie, maar ouders moeten vaak nog werken. De vakantietijd is daarom de ideale periode om oppasadresjes binnen te halen; de kinderen hebben veel vrije tijd en de vaste oppas die een gezin heeft gaat vast ook een paar weken op vakantie. Je kunt oppaswerk makkelijk vinden via websites zoals Babysits.nl.

4. Bijles geven
Als je super goed bent in een vak, heb je er dan wel eens aan gedacht om bijles te geven? Er zijn genoeg leerlingen die in de vakantie een vak moeten bijspijkeren om het volgende schooljaar goed te beginnen. Ouders zijn vaak bereid om voor bijles extra geld neer te leggen, daar kun jij mooi op inspelen.

5. Verkoop spullen
Heb je een overvolle kledingkast? Of staat je kamer vol met meubels die je eigenlijk niet nodig hebt? Dan kun je je spullen te koop zetten op een website zoals Marktplaats, om je studentenrekening een beetje te spekken. Heel simpel: maak goede foto’s, bedenk een beschrijving en wachten maar. Als je creatief bent kun je natuurlijk ook je eigen handwerken te koop zetten. Via Marktplaats, maar ook via websites die daarvoor bedoeld zijn, zoals Etsy.

08 augustus 2017

Geplaatst in ,

Lees ook

Week van het geld

Week van het geld

De Week van het geld begint dit jaar op maandag 28 maart! Deze week draait om het goed ...
Lees meer

Hoe rood ben jij?

Wil je weten wat jouw rood-score is? Beantwoord de 7 vragen.
Lees meer

Overzicht in je uitgaven? Open een VL-rekening!

Wanneer je op kamers woont of een eigen woonruimte huurt, komen daar veel kosten bij kijken. Soms kun ...
Lees meer
feestdagen geld besparen

Goedkoop de feestdagen door?

December is dé maand vol met gezelligheid, luxe diners en prijzige cadeautjes. Een maand vol met fijne feestdagen, ...
Lees meer
interview

”Dankzij de crisis spaar ik veel meer en krijgt mijn spaarrekening een boost.”

Vanaf je 18e komen er veel geldzaken op je af. Hoe gaan wij jongeren hier eigenlijk mee om? ...
Lees meer

Heb je vragen?

Met 18 jaar ben je opeens zelf verantwoordelijk en aansprakelijk voor geldzaken. Best lastig als je dat nog niet eerder gedaan hebt. Onze vrijwilligers willen je vragen graag beantwoorden. Durf te vragen! Mag ook anoniem natuurlijk.