Aanspreekpunt in de gemeente

Alblasserdam

Woon jij in gemeente Alblasserdam, maar vraag je je wel eens af hoe dingen zijn geregeld in de gemeente… en waarom? Of waar je recht op hebt als inwoner?

Je kunt allerlei vragen hebben, of misschien heb je wel een mening over hoe iets anders kan. De gemeente hoort graag van je!

Aanspreekpunt
Heb je zulke vragen, ideeën of opmerkingen? Je kunt contact opnemen met het aanspreekpunt

Dit is Mariëlle Verhoeve. Zij is te bereiken via telefoonnummer 06 – 40538723 of via de mail mat.verhoeve@alblasserdam.nl.

Wellicht hebben jullie mij al wel eens door het dorp zien fietsen. Ik werk een jaartje of 8 in Alblasserdam voor verschillende werkgevers en functies. Hierdoor ken ik het dorp, de regelingen en het (dorps)netwerk. Ik verneem graag van de bewoners van Alblasserdam wat ze missen, wat er verbeterd kan worden, welke ideeën men hier over heeft, maar natuurlijk ook wat er goed gaat in Alblasserdam. Ook hoor ik het graag als ik iemand kan helpen. Samen met de gemeente, inwoners, dorpsnetwerk en ondernemers kunnen we er voor zorgen dat iedereen mee kan doen met de samenleving.

Mariëlle

Geplaatst in

Lees ook

Ziekte tijdens je studie: wat te doen?

Je studie houd je graag in de hand. Maar een burn-out, depressie of fysieke klachten, die had je ...
Lees meer

Gezellig en goedkoop

Het zijn de laatste weken van 2019, wat betekent dat het voor de meeste scholen kerstvakantie is. Veel ...
Lees meer

Werkloos: recht op een uitkering?

Wanneer je werkloos bent (of binnenkort wordt), kun je in sommige gevallen een uitkering aanvragen bij het UWV: ...
Lees meer

Heb je vragen?

Met 18 jaar ben je opeens zelf verantwoordelijk en aansprakelijk voor geldzaken. Best lastig als je dat nog niet eerder gedaan hebt. Onze vrijwilligers willen je vragen graag beantwoorden. Durf te vragen! Mag ook anoniem natuurlijk.